Emisiuni

Emisiunile, de zi cu zi, de la TV Sighet !!!

Sighetul de azi

Gheorghe Paul SzaniszloSighetul de azi e emisiunea care dezbate tot ce conteaza, cu precadere pentru sigheteni, dar si pentru toti maramuresenii.
Sighetul de azi e emisiunea ce analizeaza si comenteaza cele mai importante subiecte ale momentului.

La Sighetul de azi, Gheorghe Paul Szaniszlo discuta impreuna cu invitati din diverse domenii de activitate evenimentele de peste zi, dar si cum ne pot afecta ele viata.

Sighetul de azi – dezbate tot ce conteaza! cu Gheorghe Paul Szaniszlo, la TV Sighet, in fiecare zi de la ora 17.05 si in reluare de la ora 22.05.
(Vezi promo)

Ştirile TV Sighet

stirile zilei tv sighetIntr-o lume in continua schimbare, cea mai importanta este informatia. Tot ce se intampla langa tine afli de la Stirile TV Sighet. Pentru ca Stirile TV Sighet sunt stirile de langa casa ta.

Toate evenimentele din Sighetu Marmatiei si din judetul Maramures, dar si reportaje, informatii din sport si meteo sunt la Stirile TV Sighet. In fiecare seara, de la ora 18, afli ce se intampla in orasul tau.

Iar daca trimiti o informatie, o fotografie sau video la adresa de email stiri@tvsighet.ro, informatia ta poate deveni stire la TV Sighet.

Stirile TV Sighet sunt stirile de langa casa ta!

Zestrea Maramureşului

Zestrea MaramuresuluiEmisiunea Zestrea Maramureşului, transmisă în fiecare miercuri, de la ora 19, şi în reluare  duminică, de la ora 16,  la TV Sighet, a început în 2 martie 2013, a dat posibilitatea de a pune în evidenţă adevăratul Maramureş, prin vorbă, port popular autentic, horea maramureşeană,  tradiţiile şi meşteşugurile locurilor, dovedind că Maramureşul are ce arăta şi povesti.

Această emisiune doreşte să arate o faţă a Maramureşului “bătrân”, cel care a stat la formarea fiecăruia dintre noi. Chiar dacă viaţa pe care o trăim ne oferă multe alte oportunităţi de supravieţuire, realizatoarea emisiunii s-a gândit că nu ar fi rău dacă am aduce oameni care să ne arate ce a fost şi ce mai este valoros în Maramureş. Noi suntem cei care putem să facem ceva pentru viitorul  nostru şi al copiilor noştri.

“Cu cât ne vom îndepărta de adevăr, eu consider că ne vom rătăci. Nefiind încurajaţi de a duce mai departe această lume de strat vechi, oamenii locului vor renunţa la ceea ce ştiau de la înaintaşii lor, lăsând ca Maramureşul (cel încărcat de istorie şi sacrificiu) să se scufunde în istorie”, a precizat realizatoarea emisiunii, Mariuca Verdes.

Ecou maramureşean

ecou mmMÁRAMAROSI VISSZHANG – ECOU MARAMUREȘEAN este o emisiune cu și despre comunitatea maghiară care se difuzeaza miercuri, între orele 19 – 21, în reluare sâmbăta, între orele 15 – 17, realizată de Panni Pongrácz, prezentată de Annamaria Bobrovszky.

“Máramarosi viszhang”, în traducere “Ecou maramureşean”, aduce pe micul ecran activitatea, cultura şi tradiţiile comunităţii maghiare din judeţ, prin ştiri, reportaje, programe cultural-artistice și religioase.
Este o emisiune compactă de informaţii şi divertisment realizată pe ideea general-valabilă că uneori nu ajunge să spui lucrurilor pe nume, să scrii despre ele, ci unele lucruri trebuie şi merită văzute. Trebuie să vezi efortul acestei comunităţi în minoritate muncind pentru a duce mai departe limba, cultura şi tradiţiile, să vezi şi să iei parte la acele evenimente cultural-artistice care sunt nu numai frumoase, ci au și rolul de a consolida această comunitate.
Emisiunea de două ore încearcă să fie pe placul tuturor, structurată în două părți. În prima oră a emisiunii, între cele mai mari hituri ale muzicii maghiare ale tuturor timpurilor se dă posibilitatea telespectatorilor să intre în direct, să transmită mesaje celor dragi, iar in încheiere se transmite mesajul unui preot din Sighetu Marmației.
A doua oră a emisiunii este dedicată în exclusivitate activității comunității maghiare din județ. Începe cu un grupaj de știri, continuă cu reportaje, are o rubrică de câteva minute de mișcare în ritm de dans, Zumba. Meșteșugurile populare sunt reflectate într-un colț creativ și se termină cu prezentarea activităților cultural-artistice din județ. (Vezi promo)

diverasă și conține evenimente santa fe live web cams

politice, interne și internaționale, cultura materială și spirituală a locului.
Nu sunt evitate nici problemele de istorie, fapte și întâmplări dei eri și de azi.
Publicul telespectator are ocazia de australian live web cams adelaide

a cunoaște personalități ale Maramureșului istoric, din diferite domeni ide activitate, preocupări.
“Convorbiri de seară” emisiune cu rol de informare reală, ce urmărește dezvoltarea patriotismului și respectul față de semeni.
Datele și informațiile folosite sunt din arhive, mass-media și din activitatea http://thehighheelgirl.com/4d-naughty-sex-room-chat/

de zi cu zi a invitaților.
Promovarea literaturii, istoriei, ocupă un rol important pe durata celor 60 de minute.

Realitatea din teren

stirile zilei tv sighet”Realitatea din teren” e reflectată săptămânal la TV Sighet. Este o emisiune care prezintă realitatea din Maramureș așa cum este ea, frumoasă, incitantă, captivantă dar și cu probleme. Ionița Ilieș vine cu informații în fața dumneavoastră în fiecare luni de la ora 20:00, direct din teren. Stă de vorbă cu oamenii, le ascultă problemele sau bucuriile și le transmite mai departe telespectatorilor care se află în fața micilor ecrane.

Emisiunea ”Realitatea din teren” poate fi urmărită și în reluare sâmbăta de la ora 13:00 și duminica de la ora 12:00, doar la TV Sighet.

In Avangarda

stirile zilei tv sighet

În Avangardă – emisiune politico-militară, ce transmite informații autentice marelui public. Prin structura emisiunii, publicul radio-ascultător și telespectator, este informat cu evenimentele politico-militare interne și internaționale, opinii ale unor politicieni, istorici și militari, analize ale situației politico-militare interne și la nivel global. “Pagini din istoria militară” stuctura importantă a emisiunii, dezvăluie evenimente mai puțin cunoscute din istoria militară. Datele și informațiile, comentariile se întind pe o durată de 60 de minute, atât la radio cât și pe micul ecran, aducând în casele dumneavoastră, analize politico-militare și nu numai.