Ionita Ilies

Ionita IliesSalut! Eu sunt Ionița Ilieș, fata aceea pe care o vezi adesea alergând prin oraș după informații, pentru ca la ora 18:00, când deschizi televizorul, să ai în față ultimele noutăți care se petrec lângă casa ta.

Sunt redactorul șef al trustului de presă. Împreună cu producătorul de știri decidem zi de zi ce e important pentru tine, iar asemenea colegilor mei din redacție, îți explic cuvânt cu cuvânt ce se întâmplă în orașul tău. Sunt licențiată în jurnalism, absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj, specializarea Jurnalism, și m-am alăturat echipei TV Sighet la scurt timp după ce mi-am luat adio de la studenție. Am pornit la drum alături de TV Sighet și aici am învățat că fiecare zi de muncă e o nouă provocare și un nou prilej să demonstrezi cât ești de pasionat de ceea ce faci.

Sunt o fire dinamică, foarte activă, optimistă și sociabilă. Mă relaxez prin scris și îmi place la nebunie iarna. Urăsc diminețile, când nici măcar o cafea tare nu mă poate trezi! Te-ai convins și tu de multe ori la orele dimineții pe 89,3 FM, când o voce somnoroasă îți prezenta cele mai noi informații. Îți sugerez să rămâi alături de noi în continuare și să ai încredere că tot ceea ce facem zi de zi este pentru ca tu să fii informat!

Lasa un mesaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *