Panni Pongracz

Panni PongraczUneori mă întâlneşti pe teren luând interviuri, alteori mă surprinzi cu camera video la evenimente, îmi auzi vocea la radio şi la tv, iar când vii la TV Sighet sunt prezentată ca d-na contabilă.
În principal mă ocup de partea economico-financiară şi administrativă a firmei, parca sunt un şoarece de birou, mereu înconjurată de acte. Cifrele nu au suflet, legile trebuie aplicate, facturile trebuie plătite, dar ca orice meserie e frumoasă şi are importanţa ei în bunul mers al firmei.
În timpul meu liber evadez în faţa microfonului de la radio, să binedispun ascultătorii cu cea mai bună muzică maghiară, sau aduc pe micul ecran activitatea, cultura şi tradiţiile comunităţii maghiare din judeţ. Sunt realizatoarea emisiunii în limba maghiară de la Sighet FM “Hangulatváltás” şi a emisiunii de la TV Sighet „Máramarosi visszhang” (Ecou maramureşean).
Cum se împacă cifrele cu munca de redactor ştiri sau realizator de emisiuni? Au aceeaşi menire de a informa, de a reflecta realitatea. Ambele activităţi sunt pentru mine mai mult decat o meserie, sunt viaţa mea, şi-mi pare bine că le pot împărţi cu cei pentru care înseamnă ceva fie ei şefi, colegi, colaboratori, radioascultători, telespectatori sau cititori de Maramedia.ro.

 

Lasa un mesaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *