TV Sighet Studio

În cazul în care aveți deja un spot video și acesta este conform cu cerințele tehnice agreate de postul local TV Sighet, nu rămâne decât să identificăm cui se adresează produsele sau serviciile pe care doriți să le promovați prin intermediul reclamei difuzate, orele de maxima audiență, perioada de difuzare a materialului publicitar.

Postul local TV Sighet are caracter generalist dar cu emisiuni bine targetate, cu format bine definit și cu un public țintă, o audienta bine conturata: emisiuni de știri, reportaje generale, emisiuni dedicate copiilor, sport etc.

Cât costă publicitatea la postul local TV Sighet?

Se înțelege că tarifele percepute de televiziunea TV Sighet pentru difuzarea de reclame diferă de la în funcție de audiență fiecărei emisiuni, de orele alese pentru difuzarea materialului publicitar pe durata zile, tariful fiind ajustat în funcție de audiența preconizată pe un anumit interval orar în raport cu conținutul difuzat atunci: știri, emisiune, reportaj, o emisiune politică sau de divertisment urmărită de marea majoritate a telespectatorilor etc.

Costul mai este influențat și de durata în secunde a reclamei difuzate precum și de așezarea acesteia în grupajul publicitar – prima sau ultima, „solo spot”.

Valoarea totală a unei campanii poate fi negociată în funcție de amploarea și durata acesteia – cu cât numărul de difuzări dintr-o zi este mai mare, cu cât campania durează mai multe zile, cu atât costul unitar per difuzare poate fi mai mic.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați telefonic la +4 0784 227 977 sau la sediul nostru din Municipiul Sighetu Marmației, Str. Xenopol, Nr. 46, Maramureș, România.