TV Sighet Studio

├Än cazul ├«n care ave╚Ťi deja un spot video ╚Öi acesta este conform cu cerin╚Ťele tehnice agreate de postul local TV Sighet, nu r─âm├óne dec├ót s─â identific─âm cui se adreseaz─â produsele sau serviciile pe care dori╚Ťi s─â le promova╚Ťi prin intermediul reclamei difuzate, orele de maxima audien╚Ť─â, perioada de difuzare a materialului publicitar.

Postul local TV Sighet are caracter generalist dar cu emisiuni bine targetate, cu format bine definit ╚Öi cu un public ╚Ťint─â, o audienta bine conturata: emisiuni de ╚Ötiri, reportaje generale, emisiuni dedicate copiilor, sport etc.

Cât costă publicitatea la postul local TV Sighet?

Se ├«n╚Ťelege c─â tarifele percepute de televiziunea TV Sighet pentru difuzarea de reclame difer─â de la ├«n func╚Ťie de audien╚Ť─â fiec─ârei emisiuni, de orele alese pentru difuzarea materialului publicitar pe durata zile, tariful fiind ajustat ├«n func╚Ťie de audien╚Ťa preconizat─â pe un anumit interval orar ├«n raport cu con╚Ťinutul difuzat atunci: ╚Ötiri, emisiune, reportaj, o emisiune politic─â sau de divertisment urm─ârit─â de marea majoritate a telespectatorilor etc.

Costul mai este influen╚Ťat ╚Öi de durata ├«n secunde a reclamei difuzate precum ╚Öi de a╚Öezarea acesteia ├«n grupajul publicitar – prima sau ultima, „solo spot”.

Valoarea total─â a unei campanii poate fi negociat─â ├«n func╚Ťie de amploarea ╚Öi durata acesteia – cu c├ót num─ârul de difuz─âri dintr-o zi este mai mare, cu c├ót campania dureaz─â mai multe zile, cu at├ót costul unitar per difuzare poate fi mai mic.

Pentru mai multe informa╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi telefonic la +4 0784 227 977 sau la sediul nostru din Municipiul Sighetu Marma╚Ťiei, Str. Xenopol, Nr. 46, Maramure╚Ö, Rom├ónia.